top of page

Lieve vrienden,

Ondertussen is het 5 jaar geleden sinds we halsoverkop verliefd werden op het pand in de Vennestraat, de platenzaak "de discobar" waar menig Genkenaren hun eerste plaatjes gekocht hebben en de tuin waar vele wijntjes geschonken zijn geweest.

Na een grondige renovatie werd dit pand ook voor Breed een gedroomde thuisbasis vanwaaruit prachtige werken van bekende en minder bekende artiesten geëxposeerd werden, waar leuke activiteiten georganiseerd werden en waar we bovenal samen ontelbaar gezellige avonden beleefd hebben.

 

Na de, ons allen welbekende, gedwongen rustige periode, gekoppeld aan nieuwe persoonlijke opportuniteiten, hebben we besloten om het pand in de Vennestraat tot zijn volle potentieel te benutten. Deze prachtige locatie in de levendige Vennestraat verdient het om grotere animo te verwerken. Vanaf heden kan u er het  wereldse "Mahome" en de ambitieuze wijnbar "Robijn" terug vinden.

 

Breed is volop aan het dromen van nieuwe en spannende horizonten en houdt u graag op de hoogte van  haar toekomstige plannen.

 

We zien elkaar spoedig terug, bv. op een terrasje ergens in een tuin in de Vennestraat 😉.

 

Veel liefs

 

Els Bijnens

Isabelle Verbruggen 

GAL077.JPG
bottom of page